Web Analytics

Окупанти запустили в бік Харкова дві ракети, одна вибухнула в повітрі

Минулої доби, 24 серпня, окупанти обстрілювали Харків і два райони області. Зазнали поранень двоє людей. Вночі 25 серпня запустили в напрямку Харкова дві ракети, одна вибухнула в повітрі.

Про ситуацію на Харківщині на ранок 25 серпня розповів голова обладміністрації Олег Синєгубов.

«Минулої ночі обстрілів Харкова не зафіксовано. Окупанти запустили в напрямку міста дві ракети. Перша вибухнула в повітрі, а друга впала на території Чугуївського району», — зазначив він.

За попередніми даними, поранених немає.

Минулої доби, 24 серпня, окупанти обстрілювали Харків, Харківський і Богодухівський райони області. Вранці у Шевченківському районі Харкова зазнав пошкоджень заклад освіти. Ніхто не постраждав.

«Найбільш інтенсивно обстрілювалося селище Мала Данилівка в Харківському районі. Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, сталося кілька пожеж. В Харківському і Богодухівському районах через обстріли горіла трава на великих відкритих площах», — каже Синєгубов.

Упродовж доби шпиталізували двох поранених у Малій Данилівці — чоловіків 39 і 48 років.

Як розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Харківській області, за добу слідчі та криміналісти опрацювали понад 25 випадків руйнування осель та інших об’єктів від обстрілів та пожеж.

«Ворог посилив інтенсивність застосування ракет і артилерії проти мирних жителів Харкова та області», — кажуть у поліції.

Фото: Facebook/ГУНП у Харківській області

За добу від обстрілів сталося вісім пожеж, звітували у Головному управлінні ДСНС у Харківській області.

Найбільше займань було в Харківському районі — п’ять, ще два — в Богодухівському, одне — в Чугуївському.

За інформацією Генерального штабу ЗСУ на ранок 25 серпня, на Харківському напрямку окупанти вели обстріли з танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії по лінії зіткнення.

«На Слов’янському — під вогонь ствольної та реактивної артилерії потрапили райони Великої Комишувахи, Нової Дмитрівки та Бражківки. Ворог вів штурмові дії у напрямку Пасіка — Долина, успіху не мав, відійшов», — додали у Генштабі.


Над Шевченківським районом Харкова увечері 23 серпня вибухнула російська ракета. У поліції припускають, що вона підірвалася через технічну несправність.