Web Analytics

Російська ракета влучила у багатоповерхівку в Дніпрі: знищено під'їзд

Російські окупанти під час чергової ракетної атаки по Україні зруйнували частину житлового будинку у Дніпрі. Під завалами — люди. 

«Жахливі новини з Дніпра. Влучили в багатоквартирний будинок. Просто нелюди, немає як мінімум одного під‘їзду, під завалами знаходяться люди, які були дома у святковий день. ДСНС і всі міські служби на місці», — повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко

«Росія завдала чергового масованого ракетного удару по українських містах. Київ, Харків, Одеса, Кривий Ріг, Дніпро, Вінниця, Ладижин, Бурштин, Хмельницький та інші міста були мішенями терористів. У місті Дніпрі внаслідок цього російського удару зруйновано житловий будинок. Вдалося врятувати десятки людей – поранених і травмованих. Їм надається допомога.Розбір завалів іще досі продовжується і триватиме всю ніч. Скільки всього людей під завалами, поки що невідомо. На жаль, перелік загиблих зростає з кожною годиною... Мої співчуття рідним і близьким», — сказав у зверненні президент України Володимир Зеленський.  

За інформацією Головнокомандувача ЗСУ, з близько 28 пусків крилатих ракет різного базування та 10 пусків керованих авіаційних ракет Сили Повітряних сил знищили 18 крилатих ракет та 7 керованих авіаційних ракет. 

На місці удару по Дніпру продовжують розбирати завали. 

Станом на ранок 16 січня відомо про 35 загиблих.