Web Analytics

За добу від російських обстрілів на Харківщині загинули троє людей

Минулої доби, 21 липня, війська РФ обстрілювали Харків, Чугуївський і Богодухівський райони області. Вночі 22 липня — селище Рогань в Харківському районі. За добу від обстрілів загинули троє людей, спалахнуло п’ять пожеж.

Про ситуацію на Харківщині на 22 липня розповів голова обладміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, вночі 22 липня російські війська Харків не обстрілювали. 21 липня — обстріляли з реактивних систем Салтівський та Київський райони, загинули троє людей.

«На території області окупанти вночі обстріляли селище Рогань в Харківському районі. Пошкоджено неексплуатовану будівлю, сталася пожежа. Попередньо — ніхто не постраждав», — каже Синєгубов.

Минулої доби під вогнем також був Чугуївський район. Пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди, автомобілі, спалахнули пожежі. Ніхто не постраждав.

На лінії зіткнення, запевняє голова ОВА, ситуація контрольована.  

«Наші захисники надійно тримають свої позиції та завдають ворогові постійних втрат», — наголосив він.

У Головному управлінні Нацполіції в Харківській області конкретизують: 21 липня під удари російської армії потрапили Харків, Золочів, Калугіно-Башкіровка, Лебяж’є, Рогань.

Слідчі та криміналісти опрацювали 50 випадків руйнувань від обстрілів та пожеж.

Фото: Telegram/Поліція Харківської області

Від обстрілів за добу сталося п’ять пожеж, звітують у Головному управлінні ДСНС у Харківській області. Займання були в Київському районі Харкова, а також у Харківському і Чугуївському районах області. Горіли приватні надвірні споруди, автомобілі, покинута будівля.

«В одному з таких випадків, після обстрілу одного з ринків Харкова касетними боєприпасами, загинули та постраждали мирні мешканці. Вогнем знищено 3 автомобілі, пошкоджені об'єкти цивільної інфраструктури», — мовиться у зведенні ДСНС.

Фото: Facebook/ГУ ДСНС у Харківській області

За інформацією Генерального штабу ЗСУ на ранок 22 липня, на Харківському напрямку окупанти обстріляли з артилерії райони Мосьпанового, Руських Тишків, Дементіївки, Золочева, Старої Гнилиці, Рідного, Ртищівки, Пушкарного, Великої Бабки, Петрівки, Слатиного та Леб’яжого.

На Слов’янському напрямку — гатили з артилерії неподалік Дібровного, Чепіля, Адамівки, Карнаухівки, Микільського, Курульки, Хрестища і Мазанівки.


Російська армія зранку 21 липня обстріляла Харків: снаряди влучили у транспортну зупинку біля ринку «Барабашово» та житловий будинок на Ювілейному проспекті. 

Фото на головній: ГУ ДСНС у Харківській області