Web Analytics

Харків обрав найвродливішу дівчину 2004-го року

Вікторія Іванова - так звати найвродливішу дівчину Харкова 2004-го року. Фінал конкурсу краси та елегантності пройшов вчора на площі Свободи. Вікторія була наймолодшою з дев’яти претенденток на корону королеви Харкова. Їй всього шістнадцять, вона школярка. Організатори змагань стверджують, що такий конкурс краси як у Харкові, пройшов в Україні вперше. Перш ніж дістатися фіналу, дівчата проходили випробування протягом року.

У фіналі конкурсу краси - дев’ять дівчат. Організатори запевняють, що у змаганнях могла взяти участь будь-яка дівчина. Президент міської організації "Міс Харків" Дмитро Кузнєцов каже, що серед дев’яти фіналісток тільки одна професійна модель.

Дмитро Кузнєцов, президент громадської організації “Міс Харкова”: Та концепция, что была здесь заложена, она предполагает, что претендентка должна быть умной, элегантной, она должна быть хорошей хозяйкой, знать историю и культуру родного города и, естественно, быть красивой.

В фіналі харківські красуні демонструють національні костюми, спортивний одяг та вечірнє вбрання. Між виходами дівчат - міні-концерти музикальних зірок: Ірини Білик, гурту "Скрябін" та російських гостей - команди “Чайф”. Публіка у захваті і не зважає ані на зливу, яка щойно минула, ані на дощ, що продовжує накрапувати.

Володимир Шахрін, група “Чайф”: Я искренне поздравляю всех жителей Харькова, чем больше праздников в нашей жизни будет, тем лучше. Человек рожден для труда или праздника, а когда это все еще вместе совпадает - это замечательно! Пока.

І - найочікуваніший момент. На сцені почесний президент конкурсу “Міс Харків” Володимир Шумілкін. Саме він вручатиме корону переможниці. Мер, тобто почесний президент, заводить публіку краще за будь-якого ді-джея.

Володимир Шумілкін, міський голова: Харьков! Харьков! И сегодня я оглашу имя мега-звезды. Это Виктория Иванова, номер два!

Корона, яку отримала “Міс Харків-2004” - від Харківського ювелірного заводу. Вона насправді коштовна. Срібна, із золотими елементами та прикрашена п’ятьмастами дорогоцінними каменями. Ціна символу краси – п’ятнадцять тисяч гривень. Це перехідна корона. Вона буде зберігатися в одному з магазинів харківського ювелірного заводу. Міс Харків буде передавати її наступниці.

Вікторія Іванова, міс Харків-2004: Я не ожидала, я вообще счастлива, просто супер!

Переможниця - наймолодша серед фіналісток. Вона навчається в одинадцятому класі Малоданилівського біологічного ліцею. Каже, що в майбутньому збирається займатися соціологією.

Вікторія Іванова, міс Харків-2004: Желаю своему любимому городу, чтоб он был таким же процветающим, как Лас-Вегас, романтическим, как Париж и долговечным, как Афины.

Фоторепортаж: Финал конкурса "Мисс Харькова" на площади Свободы