Web Analytics

Засуджених у теракті біля Палацу спорту звільнили з-під варти

Суд змінив обвинуваченим запобіжний захід з тримання під вартою на особисте зобов'язання. 

Про це щойно оголосив суд під час зачитування вироку, яким усі троє обвинувачених визнані винними і засуджені до довічного ув'язнення. 

«Враховуючи виняткові обставини при ухваленні вироку в даній справі, специфіку виконання даного вироку суду суд приходить до можливості зміни обвинуваченим запобіжного заходу з тримання під вартою на особисте зобов'язання», — оголосив суд. 

Дворніков, Тетюцький та Башликов за вироком мають бути звільнені з-під варти негайно, проте, наімовірніше, залишатимуться у СІЗО до процедури обміну. Фото: suspilne.media

«До набрання вироку законної сили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою... на особисте зобов'язання, звільнивши з-під варти негайно. Повідомити Дворнікова, Тетюцького та Башликова, що вони зобов'язані прибувати до прокурора та суду за першою вимогою і повідомляти прокурора та суд про зміну місця проживання...». 

Фото: suspilne.media

Звільнення обвинувачених з-під варти під особисте зобов'язання просив у дебатах прокурор, оскільки обвинувачені — у списках на обмін, який має відбутися до кінця року.

Справу про теракт біля Палацу спорту розглядали у суді майже п'ять років. 

У теракті загинуло четверо людей, 11 отримали поранення. 

Читайте такожОбвинувачені у теракті біля Палацу спорту слухають вирок дистанційно