Web Analytics

В Харькове всех криминальных авторитетов возьмут на учет

Милиционеры будут получать премии за каждое раскрытое тяжкое преступление, а всех криминальных авторитетов правоохранители возьмут на учет. Об этом сегодня сообщил новый глава областного управления МВД Станислав Денисюк. О том, как теперь будет работать областная милиция, Денисюк рассказывал подчиненным на коллегии, первой для нового начальника областной милиции.

Станислав Денисюк, начальник УМВДУ в Харьковской области: Ставлю завдання забезпечити повний облік лідерів кримінальних авторитетів, поставити на контроль всі стійкі особливо небезпечні організовані злочинні угруповання та почати детальне документування їх злочинної діяльності. Не забезпечений контроль за діяльністью малого й середнього бізнесу, по всій теріторії цих підприємств, крамниці, облік відсутній. Ніхто не може дати відповідь, чи всі працюють в правовому поли, зареєстровані. Платять податки. Коли почнемо наводити порядок? Провести інвентаризацію. Скласти списки підприємств. На території обслуговування, провести звірку з податковою адміністрацією.
Мною запропонований механізм виплати заохочувальної премії в розмірі 50 гривень за розкриття кожного тяжкого злочину, я це наголосив на нараді для міліціонерів ППС. Всі злочини будуть стоїть такої суми, розкрив злочин, сьогодні розкрив. Завтра получив. В кожного є можливість одночасно покращити і показники, і оплату своєї праці.
Потреба в коштах недостатня. Кошти треба вишукувати через реалізацію регіональних програм, матеріально-технічне забезпечення. За рахунок місцевих бюджетів, але цим повинні займатися тільки керівники й виключно в межах закону.
Міліції на вулицях повинно стати більше, щоб громадяни почули себе захищеними, в тому числі, і в нічний час.