Web Analytics

Від російського обстрілу в Ізюмському районі пошкоджено храм

Минулої доби, 22 березня, російські загарбники обстрілювали чотири райони Харківської області. Пошкоджені житлові будинки та храм, спалахнула суха трава.

Про ситуацію на Харківщині на 23 березня розповів голова обладміністрації Олег Синєгубов.

«Минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Куп'янського, Чугуївського, Ізюмського та Харківського районів області», — сказав він.

У селі Чернещина Ізюмського району пошкоджено будівлю храму, також зайнялася суха трава.

У селищі Вільча та селі Вовчанські хутори Чугуївського району зазнали пошкоджень щонайменше чотири житлові будинки.

У селі Вільхуватка на Куп'янщині зруйновано приватний будинок, ще два пошкоджені.

Поранених від обстрілів немає. Але в селі Іванівка Ізюмського району 50-річний цивільний підірвався в полі на касетному снаряді. Чоловік загинув на місці.

За добу від обстрілів сталася одна пожежа, повідомили у Головному управлінні ДСНС у Харківській області. У Чернещині суха трава горіла на площі 6 га. Полум’я гасили майже дві години.

Рятувальники з Куп’янська двічі виїжджали на перевірку після обстрілів. Зафіксували пошкодження адміністративної будівлі, двох житлових п’ятиповерхівок і приватної оселі.

Ситуація на фронті

За інформацією Генерального штабу ЗСУ на ранок 23 березня, на Слобожанському напрямку — без значних змін, формування наступальних угруповань рф не фіксували. Минулої доби окупанти обстрілювали райони Басового, Гоптівки, Стрілечої, Веселого, Вовчанська, Охрімівки, Красного Першого і Кіндрашівки.

«На Куп’янському та Лиманському напрямках противник продовжує спроби зламати нашу оборону. Вів безуспішні наступальні дії у районах Макіївки, Білогорівки та Верхньокамянського», — кажуть у штабі.

Під вогнем на Куп’янському напрямку був район Крохмального.


Попередньої доби, 21 березня, російська армія обстрілювала прикордонні населені пункти трьох районів Харківської області. Пошкоджені житлові будинки та пожежна частина.