Web Analytics

Зеленський привіз до Харкова почесну відзнаку «Місто-герой України»

Президент України Володимир Зеленський передав міському голові Харкова Ігорю Терехову почесну відзнаку «Місто-герой України».

Відео зустрічі опубліковане на офіційних сторінках глави держави у соцмережах. 

«Передав Харківському міському голові Ігорю Терехову почесну відзнаку. Завдяки жителям цього прекрасного міста воно боронить нашу незалежність пліч-о-пліч з іншими містами нашої держави», — йдеться у дописі Зеленського.

Фото: Офіс президента України

«Хочу подякувати місту Харкову. Це справді місто-герой. Завдяки його мешканцям це прекрасне місто боронить нашу незалежність пліч-о-пліч із іншими містами нашої держави», — сказав Зеленський, повідомляє Офіс президента.

Під час наради у Харкові Зеленський також обговорював питання забезпечення електроенергією населених пунктів Харківщини. Фото Офісу президента

Глава держави вручив ордени Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів, ордени Данила Галицького та «За мужність» ІІІ ступеня військовим, які відзначилися під час оборони Харківської області, а також заслухав доповідь військового командування про оперативну обстановку в операційній зоні ОУВ «Харків».

«Для мене честь нагородити й подякувати кожному з вас за перемогу, яку ви несете щоденно, за незалежність, яку ви забезпечуєте, і за суверенітет, який захищаєте. За майбутнє, яке ви даруєте спільно з усіма воїнами. Бережіть себе, рідних та близьких!» — сказав президент.

Зеленський відвідав Харків після поїздки на Донеччину. 


Указ про присвоєння Харкову почесної відзнаки Зеленський підписав 6 березня 2022 року.