Web Analytics

У Вовчанську від обстрілів пошкоджені оселі та пожежна частина

Минулої доби, 13 березня, російська армія обстрілювала три райони Харківщини. Пошкоджені оселі, будівля та техніка ДСНС.

Про ситуацію на Харківщині на 14 березня розповів голова обладміністрації Олег Синєгубов.

«Ворог продовжує обстрілювати прикордонні населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області», — зазначив він.

У Вовчанську від обстрілів зазнали пошкоджень щонайменше чотири приватні оселі та будівля пожежно-рятувальної частини. Ніхто не постраждав, але знищені два автомобілі ДСНС.  

Із села Гряниківка Куп'янського району вивезли та шпиталізували 41-річну жінку та 51-річного чоловіка, які напередодні отримали осколкові поранення. Їхній стан — середньої тяжкості.

Пожеж від обстрілів за добу не було, повідомили у Головному управлінні ДСНС у Харківській області.

Рятувальники оглядали після обстрілу приватний сектор Вовчанська: зафіксували пошкодження приватних будинків.

#Харківська_область: оперативна інформація станом на 07:00 14 березня 2023 року За добу з 13 по 14 березня 2023 року...

Опубликовано Головне управління ДСНС України у Харківській області Понедельник, 13 марта 2023 г.

Ситуація на фронті

За інформацією Генерального штабу ЗСУ на ранок 14 березня, на Слобожанському напрямку — без суттєвих змін. Окупанти продовжують облаштовувати позиції у прикордонних районах Бєлгородської області рф. Упродовж доби піддавали обстрілам райони Стрілечої, Глибокого, Лук’янців, Гатища, Вовчанська, Дворічної та Кіндрашівки.

«На Куп’янському та Лиманському напрямках противник намагається прорвати оборону наших військ. Вів безуспішні наступальні дії у районах Дворічної, Гряниківки, Невського, Червонопопівки, Кремінної, Діброви, Білогорівки та Берестового», — розповіли у штабі.

Під вогнем на цьому напрямку були райони Гряниківки, Масютівки, Куп’янська, Крохмального і Новоселівського.


Попередньої доби, 12 березня, російська армія також обстрілювала три райони Харківщини. Окупанти били по громадах прикордоння з артилерії, танків і мінометів.  

Фото на головній (ілюстративне): ДСНС