Web Analytics

У Харкові після російського обстрілу не працює електротранспорт

Внаслідок ракетного удару, який російські війська завдали по Харкову вночі 9 березня, у місті не ходять тролейбуси та трамваї. Метро працює лише як укриття.

Про зупинку транспорту повідомили у Харківській міськраді.

«Внаслідок ворожих обстрілів енергоструктури у Харкові не працює наземний електротранспорт. Замість нього на маршрути виведені автобуси за схемою блекауту», — кажуть у мерії.

Метро також не перевозить пасажирів — працює лише у режимі укриття.

Комунальні та енергослужби усувають наслідки обстрілів.

Через обстріли також затримуються поїзди, попередили в «Укрзалізниці».

«Маємо низку знеструмлених ділянок по країні, задіяно резервні тепловози. З-поміж 98 рейсів Укрзалізниці 10 затримуються більш ніж на годину, ще п’ять — більш як на 30 хвилин», — розповіли в «УЗ».

Серед цих потягів є й харківські:

  • №7/8 Одеса — Харків;
  • №91/92 Харків — Одеса;
  • №45/46 Харків — Ужгород.

«Усі вокзали працюють на висадку-посадку через підземні переходи, де є така можливість, а «Фортеці незламності» з резервним живленням готові приймати гостей увесь день», — запевняють залізничники.

Фото: «Укрзалізниця»

Під час повітряної атаки зазнали пошкоджень енергетичні об’єкти, розповіли в «Укренерго». Через це у Харківській, Житомирській та Харківській обмежують електропостачання.

«Усю ніч 9 березня тривала 15-та масована ракетна атака росіян на енергетичну інфраструктуру. Для зменшення ризиків були превентивно застосовані обмеження у всіх регіонах. Триває відновлення роботи енергосистеми, електропостачання поступово відновлюється», — мовиться у повідомленні «Укренерго».


У ніч на 9 березня російська окупаційна армія випустила по Харкову та області близько 15 ракет.

Фото на головній: Харківська міськрада