Web Analytics

Внаслідок вибуху міни в Ізюмському районі загинули четверо людей

Цивільний автомобіль підірвався на міні у селі Співаківка Ізюмського району Харківської області. Загинули четверо людей.

Цю інформацію «МедіаПорту» підтвердив голова Ізюмської районної військової адміністрації Степан Масельський

За його даними, це сталося в лісі 28 лютого. 

«На жаль, усі загинули», — сказав Масельський. 

За даними ДСНС, через російське повномасштабне вторгнення Харківщина — одна з найзасміченіших мінами та вибухівкою областей України

Загинули четверо чоловіків, повідомляє Головне управління ДСНС Харківщини. Рятувальники отримали повідомлення про це 1 березня. 

«1 березня до рятувальників Харківщини надійшло повідомлення про нещасний випадок, котрий стався, попередньо, в ніч з 28 лютого на 1 березня. З повідомлення стало відомо, що у лісі біля с. Співаківка на ворожій міні підірвався автомобіль, в якому перебували четверо чоловіків. Внаслідок вибуху всі вони загинули. Остаточні обставини трагедії з’ясовує Національна поліція України», — інформує ДСНС. 

Один із загиблих — працівник Ізюмського лісового господарства, з'ясували у Харківській обласній адміністрації. З ним були ще троє людей. Автомобіль наїхав на протитанкову міну. Загиблим було 21, 39, 43 та 54 роки. 

«Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблих та вкотре наголошую — ліси та лісосмуги на деокупованих територіях є дуже небезпечними через міни, залишені російськими окупантами. Відвідування лісів до їх повного розмінування може коштувати життя», — йдеться у дописі голови ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок російського повномасштабного вторгнення Харківщина — одна з найзасміченіших мінами та вибухівкою область.