Web Analytics

Депутат Харківської міськради Чумаков склав мандат

Депутат Харківської міськради від «Блоку Кернеса — Успішний Харків» Володимир Чумаков вирішив достроково скласти повноваження. Тепер виборча комісія має визначитися, хто його замінить.

Рішення щодо складання Чумаковим мандату депутати Харківської міської ради підтримали на сесії 28 лютого.

«…Достроково припинити повноваження депутата Харківської міської ради 8 скликання Чумакова Володимира Миколайовича у зв’язку з його особистою заявою про складання ним депутатських повноважень», — йдеться у проєкті рішення.

Тепер територіальна виборча комісія має визнати обраним депутатом наступного кандидата у списку місцевої організації партії «Блок Кернеса — Успішний Харків».

Скріншот проєкту рішення сесії Харківської міськради (фрагмент)

Володимиру Чумакову 60 років, він харків’янин. З 1980 по 1992 рік служив у Збройних силах, потім працював у бізнес-структурах, зокрема у фірмі «Паркінг +», яка неодноразово отримувала підряди на ремонт і будівництво доріг у Харкові. З 2010 по 2020-й очолював міський департамент будівництва і шляхового господарства.

З 2010 року тричі обирався до Харківської міськради, востаннє — від «Блоку Кернеса — Успішний Харків». Був секретарем постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури.

Володимир Чумаков. Фото: Харківська міськрада


Харківська обласна рада на сесії 14 лютого підтримала дострокове припинення повноважень шести депутатів — трьох від «Блоку Кернеса — Успішний Харків» і трьох від «Опозиційної платформи — За життя».