Web Analytics

У бою під Соледаром загинув борець із Харкова Кирило Баєв

Харківський спортсмен, доброволець спецпідрозділу Kraken Кирило Баєв загинув під час боїв з російськими окупантами на Донеччині. Йому був 21 рік.

Про загибель спортсмена розповіли 22 лютого у Харківській міській раді.

«Під час виконання бойового завдання поблизу міста Соледар Бахмутського району загинув 21-річний харківський борець Кирило Баєв», — повідомили у мерії. 

Кирило Баєв народився у Харкові, навчався на факультеті фізичного виховання і спорту Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди. Займався єдиноборствами, був багаторазовим чемпіоном Харківської області та України з козацького двобою, переможцем Кубку світу та призером чемпіонатів світу та України з хортингу.

Спортсмен був добровольцем спецпідрозділу Kraken.

Фото: Facebook/Харківська міська рада

У ХНПУ ім. Сковороди зазначили, що цьогоріч Кирило Баєв мав би писати бакалаврську дипломну роботу, натомість «склав найтяжчий іспит на людяність».

«Кирило залишиться в нашій пам’яті як людина щира та відкрита, з незламним характером,  силою волі, мужністю, невичерпною енергією та активною громадянською позицією», — кажуть у виші.


Спортсмен з Харкова В’ячеслав Шахов, який також служив у спецпідрозділі Kraken, загинув у Донецькій області, коли намагався вивезти поранених побратимів з передової. Йому було 43 роки.