Web Analytics

У Харкові 23 і 24 лютого посилять заходи безпеки — Терехов

До 24 лютого не виключені нові російські масовані обстріли, у Харкові на цей час планують посилити безпекові заходи. Зміна комендантської години поки не обговорювалася.

Про можливі обмеження 22 лютого розказав журналістам Харківський міський голова Ігор Терехов.

«23-24 лютого. Дуже багато людей зараз питають: що буде? Я не можу сказати, що буде, бо це залежить від нашого ворога. Що у нього в голові, ніхто не знає. Будуть посилені, безумовно, заходи безпеки», — сказав він.

Міські установи та транспорт, як очікується, працюватимуть у звичайному режимі. Зміна комендантської години теж поки не обговорювалася.

Фото: ГУНП у Харківській області

«Багато людей питають — чи виходити на роботу? Нашим підлеглим я сказав так: кому складно, хто боїться, може залишитися вдома і працювати дистанційно. Хто не боїться — працюватиме, як завжди. Комунальники працюватимуть», — додав міський голова.

Терехов також попросив не поширювати «панічні настрої»: «Ми повинні людей заспокоювати, добре? Бо і так емоційно дуже тяжко».


Війська рф атакували Україну вранці 24 лютого 2022 року, і відтоді не припиняють бойові дії, обстрілюють житлові квартали та критичну інфраструктуру.