Web Analytics

З російського полону 29 жовтня звільнені 52 українці

В результаті обміну звільнені 52 українці, яких полонили у Маріуполі, на Харківщині, Донеччині, в Бучі, на острові Зміїний та ЧАЕС.

«Цього разу вдалося повернути додому бійців Збройних сил України, Військово-морських сил, Державної прикордонної служби, Територіальної оборони, Національної гвардії, а також цивільних. В результаті обміну на рідну землю повернулися солдати та офіцери, матроси, медики. Наймолодшому звільненому нещодавно виповнилося 19 років, найстаршому – 56 років. Частина звільнених українців мають бойові поранення або хронічні хвороби», — повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

У рамках роботи Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими відбувся черговий обмін. З російського...

Опубликовано Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими Суббота, 29 октября 2022 г.

Звільнення українських захисників — результат спільної роботи Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими та Об’єднаного центру з координації пошуку та звільнення військовополонених, незаконно позбавлених волі осіб внаслідок агресії проти України, при СБУ, повідомляє Служба безпеки України

«Триває робота над наступними обмінами. Україна робить усе можливе для повернення всіх Захисників та Захисниць, які перебувають у ворожому полоні», — зазначає Координаційний штаб.

17 жовтня з полону звільнили 108 українок.