Web Analytics

У Харкові з 15 квітня відключатимуть опалення

Міський голова Ігор Терехов підписав розпорядження про припинення опалювального сезону в Харкові. Комунальники обіцяють активніше взятися за ремонт мереж.

Опалення починають відключати з 15 квітня, повідомили у пресслужбі Харківської міськради. Як зазначається, таке розпорядження підписав міський голова Ігор Терехов.

«Температура повітря на вулиці дозволяє завершити опалювальний сезон і відключити теплопостачання у Харкові», — цитує документ пресслужба.

У «Харківських теплових мережах» обіцяють, що після завершення опалювального сезону зможуть активніше взятися за ремонт та підготовку до наступної зими. Комунальники продовжать латати мережі та перекладати трубопроводи після обстрілів, відновлювати подачу гарячої води.

Харківський міський голова Ігор Терехов підписав розпорядження про припинення з 15 квітня в місті Харкові опалювального...

Опубликовано Харківська Міська Рада Четверг, 14 апреля 2022 г.

За даними «ХТМ» на 13 квітня, з гарячою водою в місті було майже 3,4 тис. житлових будинків. Упродовж попередньої доби вдалося закрити 356 заявок: щодо підключення гарячої води, усунення аварій на мережах, розповітрювання системи опалення.

Від початку війни трубопроводи та котельні зазнають пошкоджень від численних обстрілів.


У Харкові опалювальний сезон стартував на початку жовтні: 6 жовтня почали подавати тепло в медичні та навчальні заклади, 14-го — у житлові будинки. Наприкінці місяця «Харківські тепломережі» звітували, що усі помешкання — з теплом.