Web Analytics

ДТП на харківській окружній: стан травмованого хлопчика покращується

Трирічного хлопчика, травмованого у ДТП на окружній дорозі в Харкові, де також загинули його батьки та постраждала сестра, хочуть перевести до іншої лікарні.

Про стан дитини розповіла на пресконференції 7 лютого заступниця Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

За її словами, трирічного хлопчика хочуть перевести з лікарні швидкої допомоги до відділення дитячої травматології лікарні №17, в одну палату з його сестрою-близнючкою. Йому успішно прооперували стегнову кістку, вже зняли з апарату для витяжіння.

Стан сестри — стабільний, вона одужує. Лікарі очікують, що дівчинка незабаром вставатиме з ліжка. Потім близнюків очікує реабілітація.

На наступному засіданні виконкому міської ради ухвалять рішення щодо опікунства. Дітей виховуватиме сестра загиблої матері. Жінці 31 рік, в неї є 10-річна дитина.

Фото: hk.npu.gov.ua


Аварія сталася вранці 12 січня на окружній дорозі під Харковом, неподалік села Черкаська Лозова. За попередніми даними, водій легковика Kia Optima виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з таксі Toyota Camry. У таксі їхали четверо людей: водій з дружиною та двоє їхніх трирічних дітей. Батьки загинули, діти зазнали тяжких травм.

За даними прокуратури, водію Kia Optima, який також загинув у ДТП, неодноразово виписували протоколи за порушення правил руху, зокрема за нетверезе кермування.