Web Analytics

На Львівщині потрапив у ДТП автобус з Харкова, травмувалися 14 людей

У Львівській області вночі 30 січня сталася ДТП з рейсовим автобусом, що прямував з Харкова до Польщі. Зазнали травм 14 людей, усіх шпиталізували.

Аварія сталася 30 січня близько 2:03 поблизу села Хватів, повідомили у Головному управлінні ДСНС у Львівській області. На трасі Київ-Чоп з’їхав у кювет і перекинувся рейсовий автобус Van Hool, що прямував з Харкова до польського міста Слупськ.

Травмувалися 14 людей, всіх шпиталізували. 

Фото: Facebook/ГУНП у Львівській області

За попередніми даними, водій автобуса, 34-річний мешканець Рівненщини, не впорався з керуванням, кажуть у Головному управлінні Нацполіції у Львівській області.

«Серед травмованих — 11 чоловіків віком від 24 до 56 років із Львівської, Харківської, Сумської Полтавської, Чернігівської та Київської областей, а також три жінки — 23-річна львів’янка, 50-річна полтавчанка та 47-річна мешканка Харківщини», — уточнюють правоохоронці.

Поліція відкрила справу за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Максимальне покарання за цією статтею — три роки обмеження волі з позбавленням права на кермування на такий саме термін. 


У Чернігівській області 7 грудня зіткнулися вантажівка й автобус з пасажирами. Загинули 13 людей.

Фото на головній: ГУНП у Волинській області