Web Analytics

Дует харківських плавчинь вийшов до фіналу Олімпіади в Токіо

За підсумками першого дня кваліфікації з артистичного плавання на Олімпіаді в Токіо харків’янки Марта Фєдіна та Анастасія Савчук посіли третє місце та вийшли до фіналу. Фінальні змагання відбудуться 4 серпня.

Федіна та Савчук стартували на ХХХІІ Олімпійських іграх 2 серпня, повідомили у збірній України із синхронного плавання.

«Марта Федіна та Анастасія Савчук з третім результатом (94.9333) завершили свій перший виступ на Олімпійських іграх в Токіо у довільному дуеті (попередній етап)», — йдеться у повідомленні.

Марта Федіна та Анастасія Савчук з 3-м результатом (94.9333) завершили свій перший виступ на Олімпійських іграх в Токіо у довільному дуеті (попередній етап)! Браво, дівчата, так тримати

Опубликовано Ukrainian synchronized swimming Понедельник, 2 августа 2021 г.

Перше місце посіли спортсменки з Росії Світлана Колесніченко та Світлана Ромашина (97,900), друге — плавчині з Китаю Хуан Сюечень і Сунь Веньян.

Фінал змагань відбудеться 4 серпня.

3 серпня о 13:30 за київським часом розпочинаються змагання у технічному дуеті. Марта Федіна і Анастасія Савчук виступатимуть за №7.

UPD Після виступу в технічному дуеті, перед вирішальною стадією змагань, харків'янки посідають третє місце, повідомили у Національному олімпійському комітеті.

«Неймовірна краса та сила — виступ наших представниць в артистичному плаванні — дуету Анастасії Савчук і Марти Федіної з технічною програмою в олімпійському Токіо. Українки посідають третє місце перед вирішальною стадією змагань», — прокоментували у НОК виступ спортсменок 3 серпня. 

У технічній програмі харків'янки отримали 93.862 бала. Загалом — 188.7953.

Як нагадують в Управлінні у справах молоді та спорту Харківської обладміністрації, Марта Федіна та Анастасія Савчук — чинні віцечемпіонки Європи у синхронному плаванні. 

Як вам наші красуні Марта Федіна і Анастасія Савчук?

Опубликовано Ukrainian synchronized swimming Понедельник, 2 августа 2021 г.


Наразі збірна України має п’ять бронзових медалей та одну срібну. Серебро виборов плавець Михайло Романчук — на дистанції 1500 метрів вільним стилем.

Перша ракетка України Еліна Світоліна здобула першу в історії країни олімпійську нагороду в тенісі, посівши третє місце.