Web Analytics

Поліція шукає втікача із зали суду в Харкові: прикмети та фото

Громадянин Туреччини втік з Харківського апеляційного суду, який ухвалив його заарештувати. У місті оголосили операцію «Сирена», пошуки тривають.

Інцидент стався близько 18:00 8 липня, розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

«47-річний громадянин Туреччини Дімерал Незаметтім після оголошення ухвали про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою вибіг на вулицю, де його чекав невстановлений автомобіль», — йдеться у повідомленні правоохоронців.

У Харкові оголосили операцію «Сирена», чоловіка розшукують.

Дімералу Незаметтіму 47 років, він зростом понад 185 см, міцної статури, з коротким волоссям. Він був у чорній футболці, синіх джинсах і кросівках.

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція порушила справу за ч. 1 ст. 393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за цією статтею — п’ять років ув’язнення.

Всіх, у кого є інформація про розшукуваного, просять звернутися до правоохоронців за телефонами (057) 705 98 15, (063) 203 19 16 (чергова частина), 102 або іншим зручним способом.

Втікача підозрюють у шахрайстві у великих розмірах, передає «Суспільне». Чоловіка розшукували у Німеччині, його дані є у базі Інтерполу. З 25 травня Дімерал Незаметтім був під домашнім арештом, але прокурор просив взяти його під варту для екстрадиції. Колегія суддів погодилася, чоловіка мали доставити до СІЗО. 

Фото на головній: Міністерство внутрішніх справ