Web Analytics

Ожеледь на Харківщині: водіїв просять утриматися від поїздок

З південного боку Харківської області за мінусової температури йдуть дощі. Автомобілістів просять не виїжджати у напрямку Луганщини та попереджають про новий циклон з боку Полтавщини. 

Про це 12 грудня повідомила Служба автодоріг у Харківській області

«Майже по всій території області спостерігаються опади у вигляді дощу, мокрого снігу та снігу. Найменше опадів спостерігається у Краснокутському та Великобурлуцькому районі. З південної сторони області йдуть аномальні опади — дощ при температурі -3°С. По іншим районам області мокрий сніг», — йдеться у повідомленні. 

«Для забезпечення безпеки учасників дорожнього руху просимо водіїв по можливості не виїжджати на дорогу у напрямку Луганської області», — зазначають дорожники. 

За даними поліції Харківщини, за добу 12 грудня в регіоні сталося 113 ДТП. Для порівняння: за добу 10 грудня, за даними зведення на сайті Харківської ОДА, в регіоні, аварій було удвічі менше. 

Вдень у неділю, 13 грудня, на Харківщині очікують циклон з боку Полтавської області. Опади прогнозують у західній та південній частинах області. 

«Протягом доби 13 грудня по місту та області очікуються ожеледь, пориви південно-східного вітру, 15-20 м/с», — передає Харківський регіональний центр з гідрометеорології

В Службі автодоріг рекомендують водіям перечекати негоду вдома або на спеціальних стоянках. Телефон диспетчерської: 336-77-00. 

Читайте також: На проспекті у Харкові зіткнулися дев'ять машин