Web Analytics

Нападнику на школярку у Харкові на вигляд 25 років — поліція

12-річна дитина поверталася зі школи додому звичним маршрутом, коли на неї напав невідомий. З її слів, нападнику близько 25 років на вигляд. 

Про це розповів заступник начальника слідчого управління Андрій Шарнін, коментар якого розповсюдив відділ комунікації поліції Харківщини. 

За словами Шарніна, мати дитини двічі зверталася до поліції. Спочатку повідомила про зникнення доньки, приблизно за годину — про те, що дитина прийшла додому з травмами. 

«Було встановлено факт отримання тілесних ушкоджень дитиною та проведено ряд слідчих і розшукових дій. Під час проведення вказаних дій було встановлено те, що дитина після закінчення занять у школі своїм постійним маршрутом поверталась додому. У лісосмузі на неї напав невідомий чоловік, приблизно 25 років, та після нападу на неї наніс їй тілесні ушкодження в область обличчя, після чого зґвалтував її. Після скоєння злочину вказана людина втекла з місця події», — сказав Шарнін.

Інших прикмет нападника, окрім його приблизного віку, поліція не надає. Також не відповідають у пресслужбі поліції, де саме напали на дівчину.

Раніше у поліції повідомили, що стан травмованої — стабільний, їй надають психологічну допомогу.