Web Analytics

Зайцеву етапували на Дніпропетровщину

Засуджена до 10 років ув'язнення у справі про ДТП на Сумській Олена Зайцева відбуватиме покарання у виправному центрі на території Дніпропетровської області. 

Як повідомила «МедіаПорту» речниця Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань Дар'я Мартинова, Олену Зайцеву етапували до Покровського виправного центру №79 у понеділок, 2-го вересня. 

Фото: facebook.com/Державна-установа-Покровський-виправний-центр-79

Скріншот відео: телеканал Інтер

Державна установа «Покровський виправний центр» №79 розташована у місті Покров (раніше м. Орджонікідзе) Дніпропетровської області.

За даними сайту Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань, це виправний центр відкритого типу для тримання жінок, засуджених до обмеження волі, з сектором мінімального рівня безпеки з полегшеними умовами тримання для жінок, вперше засуджених до позбавлення волі за злочини, вчинені з необережності або за умисні злочини невеликої та середньої тяжкості.

Олена Зайцева на засіданні Харківського апеляційного суду. Фото: mediaport.ua

Другий засуджений до 10 років ув'язнення у справі про ДТП на Сумській Геннадій Дронов відбуватиме покарання у Крюковській виправній колонії №29 на Полтавщині — колонії мінімального рівня безпеки з полегшеними умовами тримання для засуджених чоловіків.

Читайте такожЯк захист Зайцевої просив звільнити її від покарання і що просив Дронов у Зеленського