Web Analytics

Мезенцева склала повноваження депутатки міськради і подякувала за школу життя

Марія Мезенцева, яка входила до фракції «Самопоміч» у Харківській міській раді, залишила стіни мерії як депутатка міськради. Новообрана депутатка Верховної Ради від партії «Слуга Народу» пообіцяла працювати «на благо Харкова і всіх харків'ян». 

Слово Марії Мезенцевій мер Харкова дав наприкінці сесії міськради 21 серпня. 

Посміхаючись, міський голова дорікнув обраниці: «Ну що ти, зачіску не зробила, нічого не зробила...».

«Геннадію Адольфовичу, я завжди з зачіскою. Вона в мене натуральна», — відповіла Мезенцева. 

Новообрана парламентарка подякувала депутатам Харківської міської ради і особисто меру Геннадію Кернесу за співпрацю та висловила впевненість, що вона продовжиться. 

«Це не «до побачення». Це насправді перехід на наступний рівень. Я дуже пишаюся тим, що буду представляти як Шевченківський район, так і наше місто, єдине місто в Україні має всі три... чотири нагороди від Ради Європи. І так співпало, що я буду займатися питаннями європейської інтеграції, які включають в себе всі напрямки розвитку нашої країни, починаючи від інфраструктурних, закінчуючи ґендерними. Я сподіваюся на співпрацю кожного департаменту, як ми працювали і до цього. Дякую кожному депутату, кожному члену нашого депутатського корпусу, вам, пане голово, це була неймовірна школа життя і, думаю, що саме вона мене підготувала до важливої і відповідальної роботи у Верховній Раді України», — сказала Мезенцева. 

Виступ вона закінчила словами Рузвельта: «Єдиною перешкодою для здійснення наших планів на завтра є наші сумніви сьогодні». Я не маю сумнівів, що наша співпраця буде плідною, конструктивною, на благо Харкова і всіх харків'ян». 


У Харківській міській раді Марія Мезенцева входила до складу постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інвестицій, спортивних та іміджевих проектів. На сесіях неодноразово порушувала питання ґендерної рівності. 

Фраза «на благо міста і всіх харків'ян», яку вжила депутатка, стала крилатою — після публікації у 2007 році передвиборчого ролика Михайла Добкіна, який «режисерував» Геннадій Кернес. 

Читайте також: Хто пройшов до Верховної Ради від Харківщини