Web Analytics

У Харкові вдруге пошкодили приймальню «Опозиційної платформи — За життя»

Першого разу невідомі облили вхід зеленкою і розбили двері. Тепер — облили фасад червоною фарбою.

Про подію правоохоронцям повідомили 30 червня близько 9.30, розповідають у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області.

«Відповідно до заяви керівника приймальні, невідомі особи облили червоною фарбою фасад,  двері та вікна приміщення», — зазначили в поліції.

Правоохоронці проводять перевірку. Інформацію про подію внесли до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень громадян.

У прес-службі «Опозиційної платформи – За життя» кажуть, що близько 3.00 невідомі почали виламувати двері, вигукуючи нецензурну лайку.

«Після того, як їхні спроби не увінчалися успіхом, облили фарбою фасад приймальні та зникли у невідомому напрямку», — додали у прес-службі.

Політична сила звинувачює «радикально налаштованих молодчиків».

Фото: zagittya.com.ua

Громадську приймальню партії «Опозиційна платформа — За життя» і нардепа, кандидата в нардепи Юрія Бойка відкрили 26 червня. Наступної ночі невідомі розбили двері та облили вхід зеленкою.

Юрій Бойко очолює виборчий список «Опозиційної платформи — За життя». Третім у списку значиться кум Володимира Путіна Віктор Медведчук. Представники політсили виступають за дружбу з Росією. У березні Бойко і Медведчук їздили до Москви на зустріч з прем’єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим та головою правління «Газпрому» Олексієм Міллером. У червні Бойко зустрічався з Міллером у Санкт-Петербурзі. 

Після березневої поїздки у Службі безпеки України пообіцяли «у межах своєї компетенції у стислі терміни надати правову оцінку візиту», ГПУ ініцювала провадження, а Кабмін заборонив нерегулярні польоти до Росії.

Читайте MediaPort у Telegram