Web Analytics

Як у Харкові відзначать День Конституції

У програмі святкування 28 червня — урочисті заходи, концерти, творча зустріч із письменниками братами Капрановими, показ фільму про генерала Петра Григоренка.

О 9.00 у Харкові розпочнеться офіційний захід біля пам’ятника Незалежності на майдані Конституції, повідомили у прес-службі Харківської обладміністрації. Такі церемонії планують провести й у всіх районах області.

О 17.00 на майдані Конституції розпочнеться концерт за участю гуртів «Папа Карло», «Село і Люди», а також письменників Дмитра і Віталія Капранових, йдеться у повідомленні на сторінці «Інфоцентр Євро Харків» у Facebook.

О 19.00 у волонтерському наметі «Все для перемоги» на майдані Свободи відбудеться творча зустріч із братами Капрановими. Письменники привезуть до Харкова новий роман «Справа Сивого», а також вже знайомі читачам книжки: «Мальовану історію Незалежності», «Забудь-річку», «Щоденник моєї секретарки», «Кобзар 2000».

О 20.00 біля намету «Все для перемоги» розпочнеться показ і обговорення фільму «Генерал-правозахисник Петро Григоренко». У кінострічці про Григоренка розповідають лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, дисиденти Семен Глузман і Мирослав Маринович.

Фото: kharkivoda.gov.ua

Святкову програму до Дня Конституції також підготували в парку Горького. Музичні виступи на головній сцені розпочнуться о 17.00. На 18.00 запланована концертна програма Національного університету цивільного захисту, на 19.00 — групи «Льюїс Керол». По закінченню, о 20.00 — дискотека.

Більш детальна програма — на сайті парку Горького.

Читайте MediaPort у Telegram