Web Analytics

Харківські депутати Черняк та Булах — у списку кандидатів партії Саакашвілі

Депутат Харківської міськради Ігор Черняк та депутат Харківської облради Дмитро Булах балотуватимуться на виборах до Верховної Ради від «Руху нових сил» Михайла Саакашвілі.

Список кандидатів команда Саакашвілі представила сьогодні на мосту у Києві, яким, як сказав Саакашвілі, користуються робочі заводу «Кузня на Рибальському» (належав до активів Петра Порошенка, був проданий ним у 2018 р. — ред.). 

«З одного боку — злидні, старе підприємство, яке знищується. З іншого боку — блиск їхніх офісів, житлових комплексів, потворність, як забудовується це місто, і все, чого нам треба позбавлятися», — сказав Саакашвілі. 

Виборчий список очолює Михайло Саакашвілі. 

До першої десятки увійшли депутат Харківської облради Дмитро Булах та депутат Харківської міськради Ігор Черняк. 

Лідер партії назвав їх «єдиними людьми, які там не продалися». 

«Єдині люди, які реально борються з Кернесом і тією бридкою мафією, яка керує Харковом. Така ж мафія, як нам відомо, керує Одесою і багатьма іншими містами. І Діма в нагороду отримав від Кернеса чи від бандитів, які там заправляють, йому реально зламали череп, він ледве вижив, але він не зламався», — сказав Саакашвілі. 

Булах під час презентації кандидатів сказав, що його мета — зробити місцеву владу доступною для громадян. 

У липні 2018 року Дмитро Булах та Ігор Черняк вийшли з партії «Самопоміч». Черняк вийшов із фракції цієї політсили у міськраді, Булах лишається членом фракції в облраді. 

Булах і Черняк — співзасновники громадської організації «Харківський антикорупційний центр». 

У серпні 2017 року Булаха побили невідомі. У травні 2018-го року поліція заявила про затримання ймовірних виконавців та організатора нападу, але не замовника.