Web Analytics

Стало відомо, хто розглядатиме справу про намет на пл. Свободи

Позов про обмеження права на мирне зібрання на майдані Свободи від Харківської міської ради розглядатиме суддя Харківського окружного адміністративного суду Владислав Єгупенко. Свого часу він був депутатом Харківської облради і входив до фракції Партії регіонів. 

Позов надійшов сьогодні і, за результатами автоматичного розподілу, його розглядатиме суддя Владислав Єгупенко, підтвердив «МедіаПорту» прес-секретар суду Владислав Василенко. Номер справи — 520/4785/19. 

Коли буде призначене засідання, ще невідомо. Речник порекомендував стежити за розкладом на сайті суду. 

Владислав Єгупенко з 1997 по 2002 рік очолював управління ДАІ в Харківській області. Наприкінці 2002-го був призначений начальником управління внутрішніх справ на Південній залізниці. З 2005 року був начальником юридичного факультету Харківського національного університету внутрішніх справ. У 2006-му був обраний депутатом обласної ради від Партії регіонів. У лютому 2007-го призначений заступником начальника ГУ МВС  у Харківській області, начальником штабу. У червні 2007-го — начальником управління по роботі з персоналом.

У лютому 2010 року Єгупенко став суддею Червонозаводського райсуду Харкова, у зв'язку з чим склав депутатські повноваження.  

Владислав Єгупенко у Червонозаводському суді. Скріншот: mediaport.ua

У 2011-му переведений на роботу до Харківського окружного адміністративного суду. 

Згідно декларації родинних зв'язків судді за 2014-2018 рр., Владислав Єгупенко — чоловік Лариси Тацій, доньки ректора Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого Василя Тація. 

Читайте також: Міськрада проти намету: суть позову