Web Analytics

На відкриття великої зали філармонії у Харків приїде президент

Президент України Петро Порошенко 14 лютого приїде до Харкова з робочим візитом.

У програмі візиту — зустріч з керівниками промислових підприємств, енергетиками, науковцями й освітянами з нагоди 85-річчя заводу «Турбоатом», повідомили у прес-службі Харківської обладміністрації. Захід відбудеться у Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого на вулиці Пушкінській (орієнтовно з 10.00). 

Після цього президент візьме участь у відкритті реконструйованої філармонії на вулиці Римарській, де 14 лютого проведуть перший після завершення ремонту концерт (орієнтовно з 11.00).

За інформацією «МедіаПорту», Порошенко також планує відвідати два населених пункти на Харківщині. 

Чи буде у зв'язку з цим обмежений рух у центрі міста і на який час, начальник Управління патрульної поліції Харківської області Размік Оганісян уточнити не зміг, повідомляє UA: Харків

Харківську філармонію почали реконструювати в 2006 році. Роботи затяглися через брак фінансування. Органну залу відкрили у 2016-му. На останньому етапі реконструювали цілий комплекс, що включає велику залу, камерну залу і нове фойє. Усі три зали (разом з органною) одночасно зможуть приймати півтори тисячі глядачів.

Читайте MediaPort у Telegram