Web Analytics

Поранений у Харкові поліцейській все ще у тяжкому стані — Аброськін

Правоохоронці продовжують шукати невідомих, які 16 січня напали на офіцера Департаменту карного розшуку Нацполіції.

Про стан пораненого поліцейського розповів сьогодні заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін під час координаційної наради керівників правоохоронних органів у Харкові. Онлан-трансляцію наради здійснював телеканал UA: Харків.

Аброськін зазначив, що наразі за життя постраждалого все ще борються лікарі.

«Поліцейський отримав дуже тяжкі тілесні ушкодження, знаходиться на теперішній час у вкрай тяжкому стані», — повідомив заступник голови Нацполіції.

Пошук нападників триває, додав він.

Невідомі стріляли в правоохоронця вранці 16 січня на вулиці Краснодарській. За фактом нападу відкрили кримінальну справу за статтею «Посягання на життя працівника правоохоронного органу». Слідство перевіряє декілька версій, одна з них — професійна діяльність постраждалого. В'ячеслав Аброськін розповідав, що поліцейський брав участь у розслідуванні вбивства колишнього учасника АТО Віталія Олешка та діяльності злочинної групи, члени якої проживали на Харківщині.

За даними поліції, нападники поїхали на автомобілі Daewoo Lanos. Слідчі просять водіїв, які 16 січня з 5.30 до 8.00 їхали вулицями Краснодарською, Сонячною, Салтівським шосе, проспектами Московським і Тракторобудівників, надати записи відеореєстраторів.

Читайте MediaPort у Telegram