Web Analytics

Напад на правоохоронця: поліція шукає записи з відеореєстраторів

Правоохоронці розшукують автомобіль, на якому могли поїхати підозрювані у нападі на поліцейського 16 січня: слідчим потрібні відеозаписи й інформація свідків.

Розшукуваний автомобіль — Daewoo Lanos темного кольору, з номером АХ 1012 АА, повідомляють у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Слідчі звертаються насамперед до водіїв, які 16 січня з 5.30 до 8.00 їхали вулицями Краснодарською, Сонячною, Салтівським шосе, проспектами Московським і Тракторобудівників: іх просять надати записи відеореєстраторів.

Поліція просить надати записи з відеореєстраторів водіїв, які їхали цими вулицями між 5:30 та 8:00

Усіх, хто має будь-яку інформацію про розшукуване авто, також просять звернутися до поліції за телефонами 705 93 00, 705 93 63, 730 82 14 або 102. 

Невідомі стріляли в офіцера Департаменту карного розшуку Нацполіції вранці 16 січня на вулиці Краснодарській. Правоохоронець у лікарні в тяжкому стані. Вчора він переніс кількагодинну операцію. 

За фактом нападу відкрили кримінальну справу за статтею «Посягання на життя працівника правоохоронного органу». Слідство перевіряє декілька версій, одна з них — професійна діяльність постраждалого.

За даними поліції, нападники поїхали на автомобілі Daewoo Lanos.

Читайте MediaPort у Telegram