Web Analytics

ДТП з мікроавтобусом на Харківщині: поліція встановила, хто виїхав на зустрічну смугу

У поліції прокоментували попередні висновки щодо зіткнення легковика Hyundai та мікроавтобуса Renault, внаслідок якого четверо людей загинули, дев’ятеро отримали травми.

За попередніми даними, з керуванням не впорався водій легковика Hyundai, повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Харківській області Олег Бех.

«Слідчі, які і досі працюють на місці події, з’ясували, що з керуванням не впорався водій легковика Hyundai. Він виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом Renault. За яких причин так сталося, буде остаточно встановлено після проведення низки технічних експертиз», — написав Бех на своїй сторінці у Facebook.

Він додав, що потерпілим пасажирам мікроавтобусу, це мешканці Донецької та Луганської областей, надається необхідна медична допомога. 

Фото: Facebook/Олег Бех

За інформацією Харківської обладміністрації, двох потерпілих доправили до Харківської лікарні швидкої допомоги, ще сімох — до Чугуївської районної лікарні.

«Це три жінки і четверо чоловіків, різного віку — від 20 до 60 років. Вони були доставлені в лікарню службою екстреної допомоги, в ході транспортування їм була надана максимальна допомога. У лікарні допомогу потерпілим надавали три багатопрофільні бригади. Були проведені всі обстеження, пацієнтам надається вся необхідна допомога», — розповів головний лікар Чугуївської лікарні В’ячеслав Грушка.

У постраждалих — травми різного ступеня тяжкості. Двоє — 55-річний чоловік і 44-річна жінка — у важкому стані. У них численні переломи і забої, але небезпеки для життя, за словами лікарів, немає. У трьох постраждалих — травми середньої тяжкості. Двох — жінку та чоловіка, які отримали легкі травми, вже обстежили та відпустили додому.

Аварія сталася сьогодні близько 8.00 на трасі «Київ-Харків-Довжанський» біля села Коробочкине Чугуївського району: зіткнулися Hyundai Accent і мікроавтобус Renault Master. Четверо людей загинули, дев’ятеро дістали травм.

Поліція веде розслідування за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Читайте MediaPort у Telegram