Web Analytics

У Харкові напали на заступника директора «Харківобленерго»

Заступник генерального директора акціонерного товариства «Харківобленерго» Дмитро Ісаєв перебуває в лікарні у тяжкому стані. 

Інформацію про напад «МедіаПорту» підтвердив спікер АТ «Харківобленерго» Володимир Скічко.

За його словами, на заступника директора підприємства напали у суботу ввечері, 12 січня, у під’їзді будинку на вулиці Танкопія, коли він повертався додому.

«За попередньою інформацією, спочатку вдарили цеглиною по голові, а потім нанесли кілька ножових ударів. Стан тяжкий. Я не готовий коментувати детально, знаю, що тяжкі травми», — сказав Скічко.

Поліція відкрила провадження за статтею «замах на умисне вбивство», підтвердили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Харківській області. За даними слідства, на 43-річного чоловіка напали двоє невідомих в масках. 

«12 січня слідчим Немишлянського відділу поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 12 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України за фактом госпіталізації з місця мешкання бригадою швидкої медичної допомоги до лікарні 43-річного чоловіка з ножовими пораненнями живота та грудної клітини. Працівники поліції встановили, що о 16.00 біля дверей власної квартири на потерпілого напали двоє невідомих в масках. Вони нанесли йому кілька ударів ножем по тулубу та чимось по голові, після чого втекли через пожежний вихід», — йдеться у повідомленні поліції. 

Видання KHARKIV Today з посиланням на джерело у правоохоронних органах повідомляє, що Дмитро Ісаєв міг стати випадковою жертвою. У цьому ж будинку проживає бізнесмен, який неодноразово отримував погрози, а кілька його автомобілей згоріли. 

Дмитро Ісаєв — заступник гендиректора АТ «Харківобленерго» з питань економіки та інвестицій.