Web Analytics

Дикі дівчата. Божевілля триває

Кілька десятків молодих дівчат цими вихідними у центрі Харкова – біля виходу за станції метро “Історичний музей” – влаштували справжній миттєвий натовп. Стоячи біля рекламного щита з написом “Обережно! АКС-ефет” та дивлячись на цей напис, дівчата зкидували руки вгору, а коли повз біг-борду проходили молоді хлопці, дівчата починали іх переслідувати.

Прохожий: Это похоже на гигантскую сороконожку такую, оранжевого цвета. Или не оранжевого. Очень такая безумная сороконожка. Пробуждается природа, пробуждаются женщины. Оранжевый цвет.

Психологи, до яких наша знімальна група звернулася з проханням пояснити, що таке АКС-ефект, зробити цього не змогли. Втім, припустили, що на поведінку дівчат, що вкрай схожа на сексуальну агресію, міг вплинути жовто-гарячий колір яким були зроблені написи на рекламному щиті. Такого ж коліру були шарфи у дівчат. Як нам вдалося з’ясувати – акція, що пройшла цими вихідними- продовження акції, що почалася у день усіх закоханих.

Щоправда, тоді дівчат було менше. Вони стояли біля цього ж щита, але їх поведінка була більш мирною. Вони не полювали за хлопцями, а просто скидували до гори руки.

Втім, хлопці, які стали жертвою цієї агресії почуваются добре. Їм навіть подобаєтся, коли за ними бігає натовп симпатичних дівчат. А деякі з очевидців навіть стверджують, що вже знають, у чому річ, але розповідати про це відмовляються.

Чоловік, що відходить від камери: Девчонки секретничают, и я посекретничаю. Но я знаю, что они тут делают. И не скажу.

Коли з’явиться розгадка, досі не зрозуміло, але цілком ймовірно, що акція матиме продовження. Про це - у наших наступних випусках.