Web Analytics

Юлия Тимошенко: политику Украины мой будущий зять знает лучше, чем политику Великобритании

Дочь Юлии Тимошенко Евгения вместе со своим будущим мужем англичанином Шоном после свадьбы будут жить в Украине. Об этом во время своего визита в Харьков в прямом эфире Харьковской областной телерадиокомпании рассказала Юлия Тимошенко.

По ее словам, она еще не встречалась с родителями Шона, но знает, что у него есть мама, сестра и дочь.

«Я дуже добре знаю Шона, який стане чоловіком моєї доньки, – отметила Юлия Тимошенко. – Але мушу сказати, що душа у нього прекрасна. Це людина, яка має настільки високий дух, це людина, яка пише прекрасні вірші, який приїхав (в Украину. – ред.) як тільки я стала прем’єром, тільки він побачив цю всю нашу подію, він приїхав, і він англійською мовою написав мені вірша, такого теплого, і в моїй колекції це лежить. Мушу сказати, що в нього такий динамічний вигляд, тому що він музикант, і він співає, і в нього є своя студія. Це вимагає і іміджу такого, і стилю життя такого. Я його знаю як дуже добру людину, освічену людину, і ще людину, яка дуже кохає мою доньку. Це надзвичайно важливо і для мене це визначально”.

По словам Юлии Тимошенко, жить молодожены будут в Украине. «Про це навіть дискусій ніяких не було. Шон взяв те, що йому дорого – це небагато, доречі, було. Взяв свої речі, собаку, і вже живе в нас дома. І жити вони будуть безумовно в Україні, тому що вони так вирішили, а не тому що я ставила так питання. І вони дуже задоволені, що будуть жити в Україні, тому що моя Женя ніколи в житті в другу країні жити не поїде”, – сказала Юлия Тимошенко.

По словам Юлии Тимошенко, жених ее дочери уже успел полюбить Украину. «Він каже мені, що він політику України знає набагато краще, ніж політику Великобританії», – отметила премьер.