Web Analytics

День Незалежності українські олімпійці мають відсвяткувати медалями!

24 серпня на Олімпіаді в Афінах буде дещо „розвантаженим” днем, адже відбудеться не вельми багато стартів. Попри це, нам є на що сподіватися і за кого вболівати.

Сьогодні відбудуться фінали у справжніх богатирів – важкоатлетів у ваговій категорії до 105 кг. Тут Україну представлятиме реальний претендент на нагороду - Ігор Разорьонов. Сьогодні пройде півфінал, а потім і фінали серед стрибунів у воду (вони стрибатимуть з 3-метрового трампліна), де виступатиме наш Лисенко. Також розігруватимуть медалі в чоловічій гонці за очками (велотрек), де візьме участь наш Яковлєв.

Розпочнуть сьогодні боротьбу і греко-римські борці: у них відбудуться кваліфікаційні поєдинки у вагових категоріях до 55,66 та 84 кг, де Україну представлятимуть Вакуленко, Варданян та Дараган відповідно.

Також відбудуться попередні запливи у веслувальників на байдарках та каное: плистимуть каноїсти-одиночники та чоловічі каное-пари на 500 метрів. В одиночках виступатиме наш Чебан, а в двійках – Джалілов і Прокопенко.

Продовжать боротьбу у класі „49” наші вітрильники Лука та Леончук, які борються за медалі. Жінки-синхронниці виконуватимуть довільну програму. Традиційно відбудеться ряд кваліфікаційних змагань, а також кілька фіналів у легкій атлетиці.

За матеріалами сайту olympic.kyivstar.net

© 2024, NGO MediaPort 20