Web Analytics

«Успішна людина – успішна держава!». Программа Партии регионов и список кандидатов нардепы

Социальные гарантии, помощь молодежи, аграриям, предпринимателям, пенсионерам - все это пункты предвыборной программы Партии регионов. Девиз – «Успешный человек – успешное государство». Утвердили программу на съезде партии 4 августа. На съезде «регионалы» утвердили и избирательный список тех, кто будет претендовать на места в парламенте.

Полный текст программы Партии регионов

УСПІШНА ЛЮДИНА – УСПІШНА ДЕРЖАВА!

Громадяни України заслуговують на гідне життя та стабільний соціальний добробут.

Досягнення сучасних стандартів життя має стати основою національної ідеї, яка об'єднає усіх громадян.

Популізму «помаранчевих» демагогів ми протиставляємо системність реформ, компетентність і результативність нашої команди, активність і довіру співвітчизників.

Наша програма ґрунтується на реальних можливостях економіки, на точних економічних розрахунках та кращому світовому досвіді вирішення соціальних проблем.

1. СОЦІАЛЬНИЙ УСПІХ

Вперше в українській політиці ми пропонуємо принципово нову державну стратегію надання соціальних гарантій громадянам упродовж усього життя. Це буде запорукою соціального успіху і виходу на нові цивілізаційні обрії.

МАЙБУТНЄ МАЄ НАРОДИТИСЯ!

Сім’я і діти – найважливіші цінності, наше майбутнє. Через невизначеність і матеріальні проблеми двоє і тим більше троє дітей в родині на сьогодні – рідкість.

Широко розрекламована «помаранчевими» популістами разова допомога при народженні дитини не вирішує і не може в принципі вирішити проблему народжуваності.

Українська родина і діти потребують системної і довгострокової підтримки – такий наш підхід до цієї проблеми.

Вже з 2008 р. родина на першу народжену дитину отримає 11700 грн., на другу – 25 тис. грн., на третю та кожну наступну дитину - по 50 тис. грн.

При досягненні дитиною 3-річного віку і до 13 років родина отримуватиме щомісяця по 100 грн., а з 13 до 18 років – по 200 грн.

МОЛОДІ - ВПЕВНЕНИЙ СТАРТ!

Молодь отримає нові можливості, які докорінно змінять її життя на краще!

Зробимо доступнішою вищу освіту. Не менш 50% місць у вузах будуть бюджетними.

Гарантуємо виплату стипендій студентам вузів I-II ступеня акредитації з 1 січня 2008 р. – 200 грн., з 1 вересня 2008 р. – 400 грн. III-IV ступеня - з 1 січня 2008 р. – 300 грн., з 1 вересня 2008 р. – 530 грн. ; студентам-сиротам - не менше 1060 грн.

Молодим спеціалістам законодавчо забезпечимо перше робоче місце, надавши фінансову підтримку підприємствам.

Молода родина отримає в оренду строком до 10 років муніципальне житло, зведене на кошти від земельних аукціонів. За цей час родина зможе придбати власне житло.

Молоді спеціалісти, які працюватимуть на підприємствах-флагманах індустрії, будуть забезпечені житлом під державні фінансові гарантії (1 млрд. грн.).

СОЦІАЛЬНИЙ ПАКЕТ: КЛЮЧІ ДО СТАТКУ

Ми запровадимо комплекс (пакет) соціальних гарантій для сумлінного працівника. Люди відтепер зможуть планувати життя і сімейний бюджет на роки вперед!

Реформуємо і надамо достатні фінансові ресурси місцевим бюджетам. Насамперед вирішимо житлову проблему шляхом проведення земельних аукціонів і вкладення отриманих коштів у будівництво. Система земельних аукціонів створюватиметься протягом 2008- 2010 рр.

Вчитель, лікар, працівник культури, міліціонер, військовослужбовець (працівники бюджетної сфери) при укладанні трудового контракту на 20 років одержать ключі від квартири. Через 10 років роботи житло може бути викуплене за 50% вартості, через 15 - за 25%, а через 20 років воно стає власністю працівника.

ПЕНСІЯ: РАХУНОК ТІЛЬКИ НА ВАШУ КОРИСТЬ!

Кожному пенсіонеру гарантуємо пенсію, що відповідає стажу, кваліфікації та умовам праці. Підтримаємо пенсіонерів, що працюють, шляхом виплати і пенсії, і зарплати.

З 2009 р. запровадимо іменні пенсійні накопичувальні рахунки, на які буде переводитися частина пенсійних внесків. Кожний працівник матиме змогу контролювати стан свого іменного рахунку. Знімемо перешкоди на шляху розвитку недержавного пенсійного забезпечення.

ЗДОРОВЕ СУСПІЛЬСТВО

Гарантуємо надання якісної безкоштовної медичної допомоги малозабезпеченим верствам населення.

Кошти приватних інвесторів будуть спрямовані на розвиток медичного страхування, впровадження передових медичних технологій, оновлення обладнання і створення нових основних фондів.

Використовуючи механізми фінансового лізінгу, у 2008-2009 рр. ми забезпечимо лікарні усіх рівнів необхідним медичним обладнанням.

Пріоритетні цільові програми сприятимуть здоровому способу життя, запобігатимуть поширенню СНІДу, туберкульозу, наркоманії, онкозахворювань.

РОДЮЧА ЗЕМЛЯ - БАГАТІ СЕЛЯНИ

З метою підвищення добробуту українських селян законодавчо забезпечимо створення прозорого і легального ринку землі, що гарантуватиме мінімальну орендну плату за землю у розмірі не нижче 400 грн. за гектар на рік.

У 2008 р. завершимо безоплатну приватизацію присадибних ділянок громадян з видачею їм державних актів.

У найближчі 3 роки подвоїться обсяг інвестицій на розвиток сільського господарства, соціальної сфери села – на газифікацію, будівництво шкіл, доріг тощо.

Із створенням Національної зернової біржі вітчизняні аграрії отримають максимальну вигоду, а посередники будуть позбавлені надприбутків. Цьому сприятиме також створення й проведення овочевих і фруктових аукціонів у містах.

ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО ПІДПРИЄМНИЦТВУ!

Впровадження нового Податкового кодексу сприятиме довгостроковій стабільності бізнесу. З 1 січня 2008 р. структури малого сімейного бізнесу отримають на 5 років податкові канікули та будуть звільнені від сплати за реєстрацію, видачу патентів та інших дозвільних документів.

УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ - ГІДНУ ПЕРСПЕКТИВУ!

Перехід до професійної армії забезпечить її технічну оснащеність та високу боєздатність, спроможність гідно відповідати на виклики часу, зокрема протистояти загрозам тероризму.

Підвищиться соціальна захищеність військовослужбовців. З 2008 р. втричі збільшаться виплати курсантам та солдатам строкової служби. Грошове утримання молодших офіцерів буде не нижче 2 тис. грн. на місяць.

Створимо мережу суворовських і нахімовських училищ для підготовки перспективного кадрового резерву Збройних Сил України. Вони стануть основою ефективної системи військово-патріотичного виховання, яка формуватиме патріотизм та відданість Вітчизні.

2. УКРАЇНА - УСПІШНА КРАЇНА!

Для соціального успіху співвітчизників ми реалізуємо ряд політичних і економічних реформ, які забезпечать динаміку та ефективність механізмів соціально-орієнтованої ринкової економіки, сприятимуть утвердженню в Україні консолідованої демократії.

РЕФОРМИ – ШЛЯХ ДО УСПІХУ

Курс системних реформ забезпечить стабільне економічне зростання, а також поступове звільнення економіки від надмірного державного втручання і опіки.

Пріоритетним є збереження і примноження промислового і науково-технічного потенціалу країни, що надасть можливість поступового переходу до економіки знань. Разом з тим нагальною потребою є широке впровадження наукоємних та енергозберігаючих технологій, використання альтернативних джерел енергії.

Ми – за поглиблення політичної реформи та зміцнення в Україні парламентської демократії!

Невідкладною є судова реформа, яка затвердить незалежне правосуддя та пряму виборність суддів громадянами.

Неухильне дотримання законів зменшить обсяг „тіньової” політики і економіки, сприятиме подоланню корупції в суспільстві.

Ми захищаємо свободу слова і поширення інформації, завдяки чому є можливість самовираження та відстоювання думок, а в суспільстві існують механізми прозорості й суспільного контролю.

ЄДНІСТЬ ТА БАГАТОМАНІТНІСТЬ!

Місцеве самоврядування повинне стати реальним фундаментом народовладдя. Шлях до цього – максимальна передача владних та фінансових повноважень місцевим органам влади для втілення регіональних і локальних стратегій розвитку.

Ми – різні: на Півночі та Півдні, Заході та Сході, але ми – громадяни єдиної країни. У цьому – запорука нашої сили і процвітання. Регіони з їх особливостями і традиціями становлять духовну скарбницю України та її самобутність, яку необхідно зберігати та розвивати спільними зусиллями!

Ми - за надання російській мові статусу державної мови. Для цього необхідна стійка більшість у Верховній Раді. Ми – послідовні прихильники гасла: «Дві мови - один народ!»

ЗОВНІШНЯ ПОЛІТИКА: ВІДКРИТІСТЬ І ДОБРОСУСІДСТВО

На зовнішньополітичній арені ми виступаємо за політику відкритості та добросусідства, за збереження позаблокового статусу України.

Питання про вступ України до НАТО може вирішуватись тільки на основі результатів всенародного референдуму.

Членство в Європейському Союзі або Світовій Організації Торгівлі – не самоціль, а засіб підвищення добробуту наших громадян, розширення можливостей вітчизняної економіки, науки і освіти.

Ми забезпечимо збалансовану зовнішню політику, де Східний (Росія та країни Сходу) і Західний (країни ЄС та США) напрями однаково значущі.

Ми надаємо важливого значення участі України в ЄЕП, що розширить наші можливості у взаємному обміні товарами, капіталами й послугами на євразійському ринку.

НАШЕ ГАСЛО: УСПІШНА ЛЮДИНА – УСПІШНА ДЕРЖАВА!

Источник – официальный сайт Партии регионов.

Партия выдвинула кандидатами в народные депутаты 450 человек. В проходной части списка – 4 харьковчанина. Полный список опубликовали на сайте партии.

1. Янукович Віктор Федорович. 09.07.1950. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Прем’єр-міністр України. Кабінет Міністрів України

2. Богатирьова Раїса Василівна. 06.01.1953. Громадянка України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

3. Чорновіл Тарас Вячеславович. 01.06.1964. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

4. Богословська Інна Германівна . 05.08.1960. Громадянка України. Позапартійна. Вища. Заступник Міністра. Міністерство юстиції України

5. Шуфрич Нестор Іванович. 29.12.1966. Громадянин України. Позапартійний. Вища. Міністр. Міністерство з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи

6. Азаров Микола Янович. 17.12.1947. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Перший віце-прем’єр міністр, Міністр фінансів України . Кабінет Міністрів України

7. Ахметов Рінат Леонідович. 21.09.1966. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

8. Єфремов Олександр Сергійович. 22.08.1954. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

9. Звягільський Юхим Леонідович. 20.02.1933. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

10. Колесніков Борис Вікторович. 25.10.1962. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

11. Богуслаєв Вячеслав Олександрович. 28.10.1938. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

12. Скудар Георгій Маркович. 18.07.1942. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

13. Рибак Володимир Васильович. 03.10.1946. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Віце-прем’єр-міністр України. Кабінет Міністрів України

14. Клюєв Андрій Петрович . 12.08.1964. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Віце-прем’єр-міністр України. Кабінет Міністрів України

15. Янковський Микола Андрійович. 12.08.1944. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

16. Литвинов Леонід Федорович. 07.07.1944. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

17. Васильєв Геннадій Андрійович. 03.10.1953. Громадянин України. Позапартійний. Вища. Тимчасово не працює. Тимчасово не працює

18. Ландик Валентин Іванович. 22.11.1946. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

19. Тихонов Віктор Миколайович. 05.03.1949. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

20. Табачник Яків Піневич. 31.07.1945. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

21. Пригодський Антон Вікентійович. 17.03.1950. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

22. Джарти Василь Георгійович. 03.06.1958. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Міністр. Міністерство охорони навколишнього природного середовища

23. Бахтеєва Тетяна Дмитрівна. 27.11.1953. Громадянка України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

24. Стоян Олександр Миколайович. 02.05.1943. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

25. Хара Василь Георгійович. 11.09.1947. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

26. Турманов Віктор Іванович. 15.08.1945. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

27. Лукаш Олена Леонідівна . 12.11.1976. Громадянка України. Член Партії регіонів. Вища. Перший заступник Міністра Кабінету Міністрів України-начальник Управління правового забезпечення Секретаріату Кабінету Міністрів України. Кабінет Міністрів України

28. Ківалов Сергій Васильович. 01.05.1954. Громадянин України. Позапартійний. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

29. Дейч Борис Давидович. 23.08.1938. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

30. Костусєв Олексій Олексійович. 29.06.1954. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

31. Піскун Святослав Михайлович. 08.03.1959. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

32. Савчук Олександр Володимирович. 06.08.1954. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

33. Білий Олексій Петрович. 01.05.1961. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

34. Табачник Дмитро Володимирович . 26.11.1963. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Віце-прем’єр-міністр України. Кабінет Міністрів України

35. Кисельов Василь Олексійович. 25.09.1948. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

36. Петров Борис Федорович. 23.06.1952. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

37. Горбаль Василь Михайлович. 18.03.1971. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

38. Клімов Леонід Михайлович. 31.03.1953. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

39. Круглов Микола Петрович. 10.11.1950. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

40. Сафіуллін Равіль Сафович. 04.02.1955. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

41. Кузьмук Олександр Іванович. 17.04.1954. Громадянин України. Позапартійний. Вища. Віце-прем’єр-міністр України. Кабінет Міністрів України

42. Волков Олександр Анатолійович. 29.03.1964. Громадянин України. Позапартійний. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

43. Прасолов Ігор Миколайович. 04.02.1962. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

44. Пеклушенко Олександр Миколайович. 29.08.1954. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

45. Прокопенко Віктор Євгенович. 24.10.1944. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

46. Льовочкін Сергій Володимирович. 17.07.1972. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Керівник Апарату Прем’єр-міністра України . Кабінет Міністрів України

47. Макеєнко Володимир Володимирович. 17.07.1965. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

48. Герман Ганна Миколаївна. 24.04.1959. Громадянка України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

49. Бойко Юрій Анатолійович. 09.10.1958. Громадянин України. Позапартійний. Вища. Міністр . Міністерство палива та енергетики України

50. Павленко Едуард Іванович. 14.10.1947. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання . Верховна Рада України

51. Гуменюк Ігор Миколайович. 21.04.1961. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

52. Колоцей Юрій Олександрович. 10.08.1948. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

53. Кінах Анатолій Кирилович. 04.08.1954. Громадянин України. Позапартійний. Вища. Міністр . Міністерство економіки України

54. Лещинський Олександр Олегович. 02.03.1964. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

55. Прутнік Едуард Анатолійович. 15.01.1973. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Голова. Державний комітет телебачення і радіомовлення

56. Джига Микола Васильович. 15.05.1949. Громадянин України. Член Партії регіонів . Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

57. Момот Сергій Васильович. 14.05.1963. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

58. Самойленко Юрій Павлович. 19.10.1944. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

59. Вілкул Олександр Юрійович. 24.05.1974. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

60. Бевзенко Валерій Федорович. 20.05.1946. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

61. Корж Павло Петрович. 13.11.1953. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

62. Клюєв Сергій Петрович. 19.08.1969. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

63. Акімова Ірина Михайлівна. 26.04.1960. Громадянин України. Позапартійна. Вища. Генеральний директор. Бюро економічних та соціальних технологій

64. Малишев Володимир Степанович. 26.07.1950. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

65. Ларін Сергій Миколайович. 11.01.1962. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

66. Мальцев Володимир Олександрович. 20.04.1974. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

67. Лавринович Олександр Володимирович. 28.06.1956. Громадянин України. Позапартійний. Вища. Міністр. Міністерство юстиції України

68. Сухий Ярослав Михайлович. 26.03.1951. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

69. Кий Сергій Вікторович. 21.12.1969. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

70. Коржев Анатолій Леонідович. 07.10.1944. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

71. Аркаллаєв Нуруліслам Гаджиєвич. 19.01.1961. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

72. Ярощук Володимир Іванович. 20.11.1969. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

73. Васильєв Олександр Андрійович. 29.10.1951. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

74. Воропаєв Юрій Миколайович. 10.01.1955. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

75. Папієв Михайло Миколайович. 01.10.1960. Громадянин України. Позапартійний. Вища. Міністр. Мінстерство праці та соціальної політики України

76. Вечерко Володимир Миколайович. 07.11.1953. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

77. Гєллєр Євгеній Борисович. 12.05.1974. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

78. Сівкович Володимир Леонідович. 17.09.1960. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

79. Сандлер Дмитро Михайлович. 02.06.1961. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

80. Мельник Станіслав Анатолійович. 11.07.1961. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання . Верховна Рада України

81. Тулуб Сергій Борисович. 13.08.1953. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Міністр. Міністерство вугільної промисловості України

82. Демянко Микола Іванович. 01.07.1947. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

83. Толстоухов Анатолій Володимирович. 02.01.1956. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Міністр. Кабінет Міністрів України

84. Коновалюк Валерій Ілліч. 31.08.1966. Громадянин України. Позапартійний. Вища. Тимчасово не працює. Тимчасово не працює

85. Чертков Юрій Дмитрович. 16.05.1962. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

86. Саламатін Дмитро Альбертович. 26.04.1965. Громадянин України. Член Партії регіонів. вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

87. Дарда Олександр Панасович. 05.10.1954. Громадянин України. Член Партії регіонів. Середня спеціальна. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

88. Климець Павло Анатолійович. 23.07.1967. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Голова правління. Закрите акціонерне товариство "Олімп"

89. Слаута Віктор Андрійович. 02.01.1952. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Віцепрем’єр-міністр України. Кабінет Міністрів України

90. Янукович Віктор Вікторович. 16.07.1981. Громадянин України. Член Партії регіонів . Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

91. Хомутиннік Віталій Юрійович. 04.08.1976. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

92. Лелюк Олексій Володимирович. 30.11.1969. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

93. Головатий Сергій Петрович. 29.05.1954. Громадянин України. Позапартійний. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

94. Козак Володимир Васильович. 09.08.1959. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Генеральний директор. Державна адміністрація залізничного транспорту України "Укрзалізниця"

95. Мхітарян Нвєр Мнацаканович. 16.06.1960. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Кадровий резерв . Верховна Рада України

96. Деркач Андрій Леонідович. 19.08.1967. Громадянин України. Позапартійний. Вища. Президент. ДП НАЕК "Енергоатом"

97. Попов Олександр Павлович. 22.11.1960. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Міністр. Міністерство з питань житлово-комунального господарства

98. Зубик Володимир Володимирович. 28.02.1958. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

99. Грицак Василь Миколайович. 17.02.1961. Громадянин України. Член Партії регіонів. Вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

100. Хмельницький Василь Іванович. 10.09.1966. Громадянин України. Позапартійний. Базова вища. Народний депутат України V скликання. Верховна Рада України

Полный список кандидатов в народные депутаты от Партии Регионов.