Web Analytics

Ярослав Ющенко: Киевские события не повлекут за собой смену руководства области

Подписание Универсала национального единства, создание одноименной коалиции и внесение кандидатуры Виктора Януковича в Верховную Раду - самый лучший выход из сложившегося парламентского кризиса, считает глава областной организации партии «Народный Союз «Наша Украина», заместитель председателя Харьковской облгосадминистрации Ярослав Ющенко.

«Я думаю, що відбулась історична для України подія. І масштаб цієї події ми зможемо оцінити після того, як пройде якийсь проміжок часу. Звичайно, це перший такий приклад публічної дискусії . Я вважаю, що в той ситуації, яка зараз склалась в Україні - це найкращий вихід, причому зроблений він блискуче Президентом, - заявил Ярослав Ющенко в эксклюзивном интервью агентству «МедиаПорт». – Політики, думаю, підійшли до розуміння, що далі вже ми можемо втратити Україну, хоч для одного Віктора, хоч для другого, хоч для всіх українців. Я думаю, що не тільки громадяни, а й не всі політики розуміють, від чого зараз Віктор Ющенко врятував країну. Я б навіть не хотів би прогнозувати, що могло б статися, якби почалась процедура дострокового припинення повноважень Верховної Ради України з можливим імпічментом і так далі по спіралі».

По мнению Ярослава Ющенко, киевские события не означают, что в ближайшее время может смениться руководство Харьковской области.

«Якщо виходити з об’єктивних показників розвитку Харківської області, вона займає місце в верхній частині списку, лідируючі позиції. Я думаю, що до нас питань нема. Я думаю, це (события в Киеве - «МедиаПорт») не позначиться в кадрових питаннях. Хоча це питання трохи не за адресою», - отметил Ярослав Ющенко.