Web Analytics

Степан Масельский: «Я очікував, що сесія пройде в такому бурхливому режимі»

Вчерашние бурные события, происходившие на сессии областного совета, где рассматривались протесты прокурора, и, в частности, вопрос о незаконном решении декабрьской сессии об избрании Евегния Кушнарева главой облсовета, сегодня в эксклюзивном интервью корреспонденту Медиа-группы "Объектив" прокомментировал председатель Харьковской облгосадминистрации Степан Масельский.

– Прокоментуйте, будь ласка, вчорашні події, що відбувалися на сесії обласної ради.

Степан Масельский, председатель Харьковской облгосадминистрации: Я і очікував, що сесія пройде в такому бурхливому режимі. Події розгорталися, думаю, і вони були вже прогнозовані мною перед сесією, про що я говорив і одній, й іншій стороні. Головне те, що, на мій погляд, необхідно було вчора закінчувати сесію заступнику, це Колеснику Олексію Миколайовичу. Не оголошувати перерву до 1 лютого. Це головне. Якщо б закінчили, винесли питання – те, що пропонувала інша сторона про задоволення протесту, і закінчити нормально сесію, щоб не було... по суті, нелегетимне обрання заступника, тому що заступника пропонує голова обласної ради, якого на вчорашній день і сьогоднішній немає в обласній раді.

Хто може посісти цю посаду?

Степан Масельский, председатель Харьковской облгосадминистрации: Це вирішувати депутатам. Називаються інші прізвища – коли вони їх обсудять. Вчора згаряча називались...

Хто саме?

Степан Масельский, председатель Харьковской облгосадминистрации: Багато... І Шаповалов той же самий називався. І Безуглий називається, і Вишневська називається.

Будете переїжджати в кабінет голови облдержадміністрації?

Степан Масельский, председатель Харьковской облгосадминистрации: Я думаю, кабінет голови обласної державної адміністрації той, який є, займе голова держадміністрації, призначений Віктором Андрійовичем Ющенко, нашим президентом.

– Як ви на сьогодні розцінюєте свої шанси залишитися на цій посаді?

Степан Масельский, председатель Харьковской облгосадминистрации: Я не можу розглядати шанси – це вирішує президент.