Web Analytics

Инвестиции в алюминиевое производство может заменить строительство больницы

Взамен инвестиций в производство алюминия в Первомайском областные власти предлагают «Российскому алюминию» профинансировать строительство городской детской больницы.

Об этом сообщил глава Харьковской областной администрации Евгений Кушнарев в интервью программе «Губерния». Евгений Кушнарев уверен, что завод в Первомайском строиться не будет. Сейчас Фонд государственного имущества отрабатывает с «Российским алюминием» новые инвестиционные предложения.

Евгений Кушнарев, глава Харьковской областной государственной администрации: Ми свою пропозицію висловили, вона полягає в наступному: або запропонувати «Російському алюмінію» інвестувати кошти в розвиток виробництва Первомайського «Хімпрому», а саме в виробництво каустику, який є необхідним для виробництва алюмінію, або, і на цьому ми наполягаємо, з огляду на те, що були породжені великі надії у населення Первомайська, де дійсно скрутна соціальна ситуація, виділити 20 млн. грн. на добудову міської дитячої лікарні, а це, до речі, також передбачалось у разі будівництва заводу - розвиток соціальної інфраструктури по обслуговуванню тих, хто буде працювати на цьому заводі. Це наші умови, і ми будемо добиватися, щоб вони були виконані.