Web Analytics

Луценко признал свои ошибки. Но напомнил: «Не дождетесь»

Дела новые, обвинения старые. Министр МВД Юрий Луценко уголовные дела, возбужденные против него Генеральной прокуратурой, называет надуманными. Он признает свои ошибки, но не обвинения в нарушении закона.

«Я маю помилки, це правда, але я не маю за спиною злочинів, - сказал Луценко. – Детально ознайомившись з тим, що мені інкримінують, я з подивом побачив, що це все ті самі замовні справи, які мені висували ще в 2006 році. З гнилого дерева справи про нібито зловживання Луценко у 2006 році не виросте нової гілки. Суд скасував, як ви знаєте, справу по пістолетам, сьогодні скасував по літакам. Ми готові вже і до вертольотів, до підводних човнів, бойових плавців, альпійських стрілків. Все це є в міліції, крім підводного човна».

Министр еще раз утверждает: его хотели отстранить от занимаемой должности.

«Я настільки впевнений у своїй правоті, що ніде не збирають ні ховатися, ні лікуватися, ні йти у відпустку, як мені рекомендували багато хто знайомих з сценарієм, що був розроблений щодо Луценко», - сказал он.

Тем более, что отправить его в отставку, уверен министр, довольно сложно.

«Недавно прийнятий і підписаний президентом закон про Кабінет Міністрів України абсолютно чітко і виключно визначає три способи зміни будь-якого міністра. А: його заявка. Як ви розумієте – не діждуться. Бо я впевнений в тому, що працюю на своїй посаді з повною віддачею. Б: подання прем’єр-міністра. Я думаю, що Юлія Володимирівна достатньо чітко сформулювала свою позицію в цьому відношенні і навряд чи вона буде змінена на угоду з тим, хто хотів мене змінити. І В: моя смерть. Сподіваюсь, що до таких сценаріїв ще не дійшло», - закончил Луценко.