Web Analytics

Юрий Павленко: Харьков дышит в спину Львову

«Харьков дышит в спину Львову». Министр по делам семьи, молодежи и спорта Юрий Павленко не исключает, что Харьков может заменить Львов в списке основных городов, которые примут матчи Евро-2012. По словам министра, подготовка к чемпионату Европы в двух резервных городах - Одессе и Харькове - идет гораздо лучше, чем на Западной Украине.

Юрий Павленко, министр по делам семьи, молодежи и спорта:
«В мене є дуже багато питань сьогодні до Львову, Львівської області, починаючи зі стадіону, де досі не проведено конкурс і не обраний проект і замовник будівництва. І я там чітко їм сказав, що Вам у спину дихає Харків і дихає Одеса, де динаміка по підготовці значно вища. Це один варіант, як Харків може долучитися до Євро».

Станет ли Харьков основным или останется резервным? Министр уверен: решится это не раньше 2010 года, когда будут прописываться правила проведения чемпионата в Украине и Польше.

Юрий Павленко, министр по делам семьи, молодежи и спорта:
«Варіант, який ми дуже реально розглядаємо, це розширити географію міст, які будуть приймати Євро, і долучити Харків, якщо він буде стовідсотково готовий... Не відштовхуючи при цьому Львів».