Web Analytics

Преподаватели каразинского университета раздают студентам листовки с призывами объявить забастовку

Преподаватели и аспиранты Харьковского национального университета им. Каразина призывают студентов не ходить на лекции и примкнуть к оппозиционному движению.

Преподаватели перед входом в вуз раздают студентам листовки с таким текстом: «Ми, харківські студенти, оголошуємо страйк і не будемо виходити на навчання, доки сфальсифіковані результати виборів Президента, оголошені ЦВК, не будуть переглянуті».

В тексте отмечено: «Ми – не терористи. Ми – не злочинці. У нас немає зброї. Ми хочемо жити, кохати, вчитись. Ми закликаємо студентів усіх навчальних закладів Харкова приєднатися до страйку. Ми не тільки студенти, ми – громадяни».

“Ми закликаємо наших викладачів підтримати нас. Ви – люди, яких ми поважаємо. Ви даєте нам знання. Ми довіряємо вам. Ми зробили свій вибір на користь правди і закону – віримо, що ви зробите те саме,” – говорится в листовке.

“Ми втомилися від тотальної брехні. Ми не козли. Ми вміємо думати. Ми наполягаємо на своєму праві в межах закону оголосити страйк і не відвідувати заняття, доки наша країна у небезпеці.”