Web Analytics

Евгений Кушнарев: «Не беру зобов’язання здолати корупцію в Харківській області»

Глава Харьковской облгосадминистрации Евгений Кушнарев говорит, что уменьшить уровень коррупции в стране можно только на уровне государственной политики. Но при этом губернатор не умаляет значения местных властей. Которые тоже, по его мнению, не должны сидеть сложа руки.

Евгений Кушнарев, глава Харьковской облгосадминистрации: Я міг би назвати сьогодні 10 основних причин, які спричиняють корупцію в Україні, і на всі ці 10 причин можна вплинути лише за умови відповідної державної політики. Є дуже багато напрямів роботи, конкретних форм, які, принаймні, зменшують рівень корупції, не ліквідують – я на це навіть не сподіваюсь – хоча б зменшують.

Глава облгосадминистрации говорит, что нужно разработать методы контроля за теми формами деятельности, которые являются основой для существования коррупции. А еще Кушнарев просит не винить во всем чиновников.

Евгений Кушнарев, глава Харьковской облгосадминистрации: Але якщо сьогодні на 100 відсотків поміняти всіх чиновників в Україні, рівень корупції негайно зросте. Тому що кількість тих, хто хоче сьогодні в обхід існуючих норм щось отримати від чиновників, набагато більша за кількість самих чиновників. І грошей у цих людей, та ще й у порівнянні із зарплатою цього чиновника...

Информация предоставлена пресс-службой облгосадминистрации.